Психологія та любов

Сміливо вперед: як успішно познайомитися з хлопцем, який вам сподобався, та побудувати щасливі стосунки, навіть якщо ви ніколи раніше не робили перший крок

Як познайомитися з хлопцем, який дуже сподобався і не виходить з голови? Цією проблемою найчастіше задаються молоді особи, які бажають побудувати стосунки з протилежною статтю. У житті кожної представниці прекрасної статі наступав такий момент, коли бачачи красивого молодого чоловіка, вона не знала, як себе правильно вести і задавалася питанням, як познайомитися з хлопцем. Нерідко при вигляді красивого юнака дівчина втрачається, червоніє і намагається не потрапляти на очі вподобаному представнику сильної статі. Потім проходить час і вона себе картає за те, що не знайшла сміливості підійти і зробити перший крок назустріч.

У суспільстві прийнято, щоб молода людина перший підходив і знайомився з дівчиною. Але тверезо розміркувавши, можна прийти до висновку, що в знайомстві і подальшому спілкуванні потребує не тільки хлопець, але та дівчина. Тому дівчина також може проявити ініціативу і першою підійти заговорити з симпатичним хлопцем. Не варто боятися це робити, оскільки чоловіки також люблять знайомитися. Поговорити з дівчиною на вулиці не відмовиться жоден представник сильної статі. Але все ж дівчата тендітні істоти, і іноді для них проявити ініціативу буває дуже складно.

Отже, дівчина готова до знайомства, але не знає, як правильно познайомитися із хлопцем

  • Правило перше: якщо дівчина хоче познайомитися з хлопцем, то не варто засиджуватися вдома за книгами або комп’ютером. Слід відвідувати дискотеки, гуляти на вулиці, ходити не вечірки з друзями. Іншими словами, дати можливість молодій людині побачити дівчину. Вибір місця для знайомства може бути різноманітний. Головне чітко розуміти, з ким дівчина хоче познайомитися. Якщо дівчина хоче зустріти веселого хлопця, який буде душею компанії, то навряд чи вона знайде його в бібліотеці. І навпаки, якщо є бажання знайти хлопця на машині, то не варто його шукати на автобусній зупинці. Більше шансів зустріти такого обранця виявиться на автомийці або на заправці.
  • Правило друге: необхідно визначитися і зважитися на знайомство, в будь-якому випадку це буде досвідом, навіть якщо знайомство не перейде в серйозні стосунки, знайомий у дівчини вже буде.
  • Правило третє: не дозволяти собі сумніватися і не затягувати з процедурою знайомства. Чим довше відкладати момент знайомства з-за сором’язливості, тим більше буде виникати . У цьому питанні необхідно діяти швидко й упевнено. Хлопці люблять впевнених в собі молодих осіб і не важливо, що в цей момент дівчина одягнена не в найкращі свої наряди. Ще випаде можливість блиснути своїм гардеробом, зараз необхідно зацікавити молоду людину своєю винахідливістю і кмітливістю.
  • Правило четверте: необхідно зробити так, щоб хлопець звернув увагу на дівчину. У цьому може допомогти стильна і приваблива одяг, ідеально підкреслює вигідні сторони фігури. Це може бути пишні груди, тонка талія, розкішні волосся, стрункі ноги. Вульгарність у зовнішньому вигляді не вітається. Яскравий макіяж, коротка спідниця і відверті кофтинки можуть привернути увагу хлопця, але не з метою побудови серйозних довгострокових відносин. З косметикою і парфумами також краще не переборщувати, щоб не відлякати обранця.
  • Правило п’яте: потрібно бути постійно в полі зору хлопця або хоча б періодично з’являтися. Можна скористатися таким прийомом: звернути свої очі у бік молодої людини. Дивитися рекомендується не прямо на нього, а де-то поряд. Відчувши чийсь погляд, хлопець, неодмінно, подивиться на дівчину. В той момент, коли молода людина подивиться на дівчину, необхідно кокетливо посміхнутися, уточнивши при цьому руками волосся. Далі все залежить від ситуації і характеру дівчини.

Якщо жіноча особа скромна, то можна покладатися на випадок і чекати, коли хлопець перший заговорить, а якщо дівчина рішуча, то слід діяти. Всім своїм виглядом показати, що настрій до хлопця доброзичливий. При цьому знайомство не повинно бути нав’язливим, а виглядати як би випадковим. Не треба всім своїм виглядом показувати: «я хочу познайомитися з хлопцем», потрібно бути трішки загадковою, але розташовує до бесіди.

Знайомство в супермаркеті

Попросити вподобаного хлопця підібрати вино, дістати з верхньої полиці продукт або спеціально створити ситуацію, коли він буде змушений допомогти дівчині, наприклад, ненавмисно розсипати апельсини на підлогу. Після цього слід почекати, коли об’єкт уваги прийде на допомогу. Якщо обранець галантний, то він обов’язково відреагує правильно.

Знайомство на мийці

Мийка є перспективним місцем для знайомства. Якщо дівчина за кермом, то на мийці слід будувати вічка хлопцям, які без особливого сорому дивляться на неї. Знайомство обов’язково відбудеться. Точно також як на мийці, можна познайомитися з хлопцем і на СТО (станції технічного обслуговування). Необхідно посміхатися і спілкування обов’язково відбудеться.

Знайомство в барі

Потрібно полюбити бокс і футбол. Багато молоді люди під час трансляцій боксу і футбольних матчів проводять час у барах. Можна брати за компанію подружок і вирушати на «полювання» всім разом. Зовсім необов’язково там пити пиво, але показати і проявити себе необхідно. Хтось обов’язково зацікавиться і таким чином дівчина познайомиться з хлопцем

Знайомство в спортзалі

Прекрасне місце, де можна познайомитися з хлопцем, а заодно і привести тіло в ідеальну форму. Найголовніше при занятті спортом стежити за виразом обличчя і не забувати виглядати на всі сто, щоб молода людина могла милуватися дівчиною, і у нього виникло бажання підійти і познайомитися.

Знайомство на вулиці

Вуличне знайомство повинно починатися з відкритої та щирої посмішки дівчата, спрямованої в бік хлопця. У 70% молодий чоловік заведе розмову першим, і завдання по знайомству полегшиться. Необхідно буде охоче підтримувати бесіду, мило посміхатися, трохи пококетувати і дати своєму обранцеві свій номер мобільного телефону.

Якщо мовчазне чекання не принесло успіху в знайомстві, то необхідно надати молодій людині можливість показати свої знання, силу і готовність прийти на допомогу жіночій особі. Мало хто з чоловіків відмовиться від того, щоб надати на вулиці посильну допомогу чарівній дівчині. Отже, вибираємо на вулиці симпатичного хлопця, посміхаємося і підходимо до нього. Якщо хлопець не відреагував на посмішку, можна буде запитати у нього що-небудь, наприклад, як пройти до найближчого супермаркету або котра година? Якою буде питання – не має особливого значення. Головне, щоб це питання було чітко поставлено розгубленою інтонацією. Якщо дівчина сподобається молодій людині, то бесіда і знайомство продовжиться.

Якщо на вулиці йде дощ, то можна набратися сміливості і на зупинці попроситься під парасольку до вподобаної молодій людині. Якщо хлопець не чекає свою дівчину, то він не відмовить і візьме під свою парасольку молоду особу, щоб перечекати негоду. Як познайомитися з хлопцем на вулиці? Дуже просто! Можна набратися рішучості, підсісти на лавці до симпатичного хлопця і заговорити з ним на будь-яку тему. Якщо дівчина для нього виявиться цікавою, то зав’яжеться розмова. Якщо ж молода людина не йде на розмову, то, швидше за все, не варто продовжувати бесіду, оскільки вже виникла психологічна несумісність. Якщо дівчина познайомилася з хлопцем, але не знає, що робити далі, то слід дотримуватися наступних правил:

  • бути щирою, нічого не вигадувати;
  • надати ініціативу хлопцеві;
  • проявляти емоції і цікавитися молодою людиною;
  • вести себе природно;
  • не перебивати, коли молода людина говорить, навіть при сильному бажанні щось заперечити або вставити.

Наостанок хочеться побажати початківцям «мисливиці» за хлопцями удачі, адже не секрет, що по-справжньому дуже важко зацікавити молоду людину при першому несподіване знайомство. А, не забуваючи про імпровізацію в будь-якій ситуації, можна добитися успіхів і наповнити життя яскравими фарбами і враженнями.